Quin es el tractament?

Quin es el tractament?
La cirurgia en mans expertes i el radioiode en centres especialitzats. Podem oferir les dues teràpies amb garanties

**La cirurgia és el primer esglaó del tractament i el més important

Cal que es faci en mans d´un cirurgià experimentat perquè en algunes ocasions caldrà  prendre decisions en l’acte quirúrgic. L’extensió de la cirurgia determina el pronòstic de la malaltia. Fora ideal que fos el màxim d’extensa.

La cirurgia extensa té més risc de complicacions que la cirurgia parcial. Les complicacions que ens preocupen són la lesió del nervi recurrent i l’afectació del les glàndules paratiroides (reguladores del calç). Quan s’afecten el pacient queda amb afonia (afectació del nervi recurrent) o ha de prendre calç de per vida (si s’afecten les paratiroides)

Al nostre centre disposem de cirurgians experimentats amb unes baixíssimes taxes de complicacions. SI vostè acut a un cirurgià de tiroides, cal discutir les probabilitats de complicacions previ a la intervenció

 

**El radio iode és el segon esglaó de tractament del carcinoma diferenciat

La cèl·lula tiroïdal és la única cèl·lula de l’organisme que capta activament el iode.  Quan la cèl·lula és diferenciada (carcinoma diferenciat) manté aquesta capacitat i ens permet tractar-la de forma dirigida amb iode radioactiu.

El iode radioactiu (iode 131) tractarà d' eliminar les possibles restes de teixit tiroïdal (tan tumoral com sa) que hagin quedat.

El nostre centre disposa d’una unitat especialitzada de medicina nuclear per a realitzar tractaments amb iode 131 amb totes les garanties.

 

**La quimioteràpia i la radioteràpia clàssica s’utilitzen en càncers no diferenciats


Vols fer-nos una consulta Càncer de tiroides?

També et pot interessar


TIROIDES

Quin es el tractament?

Reunió anual científica en patologia tiroidea

Hem estat a la reunió d'experts de tiroides de la SEEN a Madrid

Quin es el tractament?

Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

El servei d'Endocrinologia de Dexeus, www.endocrino.cat, dirigeix la Unitat d'Obesitat del nostre Hospital des de fa més de 10 anys. Som els especialistes en diabetis, diabetis gestacional, obesitat i nutrició en general.

Quin es el tractament?

El tiroides a la gestació

Hem anat al congrés portuguès d'obstetrícia a fer una xerrada, et revisem els aspectes més importants


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +