Què és l'obesitat?

Què és l'obesitat?
L’obesitat és una condició mèdica que es caracteritza per un excés de greix corporal.

El diagnòstic d’obesitat es realitza en base a l’índex de massa corporal (IMC) que estima la relació entre el pes i l’alçada de la persona. L’IMC es calcula dividint el pes en kilograms (Kg) entre l’alçada en metres al quadrat (IMC= pes/talla2).

Quan l’IMC està per sobre de 25, parlem de sobrepès, quan està per sobre de 30, parlem d’obesitat. Això serveix només en població adulta, en nens i adolescents, l’obesitat es defineix en funció a unes taules consensuades de pes relatiu, IMC, índex nutricional i plecs cutanis.

IMC

Classificació

<18,5

Pes baix

18,5-24,9

Pes normal

25-29,9

Sobrepès

30-35

Obesitat de grau I o moderada

35-40

Obesitat de grau II o greu

>40

Obesitat mòrbida

 

Vols fer-nos una consulta Obesitat general?

També et pot interessar


Què és l'obesitat?

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Què és l'obesitat?

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Què és l'obesitat?

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +