Irene Berges Raso

Irene Berges Raso
Coordinadora Unitat càncer de tiroide
Coordinadora Unitat de Nutrició Hospitalària
Especialista en diabetis gestacional
Especialista en malaltia tiroidea
Especialista en diabetes tipus 2

Formació:

-2001-2007: Llicenciatura en Medicina i Cirurgia obtinguda al juny de 2007 per la Universitat de Saragossa. 2004-2005: Beca Erasmus per la realització de 4t i 5è curs de Medicina a la Université Libre de Bruxelles (ULB)

-2008-2012: Especialista en Medicina de Família i Comunitària. Realitzada a la Unitat Docent Barcelona Ciutat ICS a l'Hospital Vall d'Hebron i CAP Raval Nord-Lluís Sayé

-2013-2018: Especialista en Endocrinologia i Nutrició a Hospital Universitari Parc Taulí, Sabadell, pertanyent a la Universitat Autònoma de Barcelona.

-2.011-2014. Màster en Investigació en Atenció Primària de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària. 9a Edició. Qualificació final: Excel·lent. Treball de final de màster titulat: "Millora del control glucèmic després de la prescripció d'exercici físic mitjançant apps de Smartphone en un grup de diabètics tipus 2 de recent diagnòstic".

-2.017-2018. Post grau d'expert en complicacions en Diabetis Mellitus. Universitat de Barcelona

Experiència com a docent

-Associada clínica per la Universitat Autònoma de Barcelona des del curs 2015-2016 amb seminaris de 1h de durada als alumnes de 5è curs i docència de pràctica clínica en Endocrinologia.

  • Fellowship en Baylor College of Medicine de Houston (Texas, EUA) per a la capacitació per a docència en Medicina de Família i en Medicina Familiar Acadèmica, del 14 d'abril fins el 29 de maig del 2011.
  • Ponència al II Curs d'actualització en Patologia neuroendocrina. Barcelona, ​​9 de maig de 2016 amb la presentació del cas clínic "ictiosi i síndrome de Kallman: síndrome de gens contigus".


Altres Mèrits:

-Membre de la Societat Catalana d'Endocrinologia i Nutrició i membre de la Societat Catalana de Diabetología.

-Membre de l'Acadèmia de Ciències mèdiques de Catalunya i Balears

-Membre de la Societat Espanyola d'Endocrinologia i de la Societat Espanyola de Diabetología

-Membre de la Societat Europea D'Endocrinologia


Reservar hora amb Irene Berges Raso

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +