Quan un pacient presenta molèsties gastrointestinals (trànsit intestinal irregular, flatulències, gasos, dispèpsia, meteorisme, inflor, etc) però els tests d'intoleràncies alimentàries surten negatius, es pot adaptar l'alimentació fent restriccions concretes perquè els símptomes millorin.
La dieta baixa FODMAP és una dieta que elimina certs carbohidrats de cadena curta que generen molèsties digestives en determinats casos.
Sol recomanar-se per a persones que tenen còlon irritable, síndrome de l'intestí irritable, SIBO o persones amb intoleràncies alimentàries que no senten millores.
Després d'aquesta dieta d'eliminació, les nostres Dietistes-Nutricionistes guien el pacient en la reintroducció d'aliments per tornar a normalitzar la ingesta.
Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.
El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut
Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.