Educació diabetológica en Diabetis Tipus 1

Educació diabetológica en Diabetis Tipus 1
La diabetis tipus 1 és una malaltia que necessita un elevat grau d’educació terapèutica L’ Educadora en diabetis ajudarà el pacient a adaptar la diabetis al seu estil de vida, aconseguir un bon control i evitar les complicacions de la malaltia.

 

Ensenyem al pacient tot lo imprescindible per millorar la seva malaltia i el control metabòlic

  1. La tècnica d’injecció d’insulina 
  1. Com realitzar i interpretar els controls de glicèmia capil·lar
  1. Educació nutricional
  • Identificació de carbohidrats i el seu comptatge (concepte de Ració)
  • Què és i en que ens beneficia tenir en compte l’índex glicèmic dels aliments
  • Com llegir les etiquetes i quina informació extreure’n
  • Què fer en situacions especials: celebracions (Nadal, castanyada...), viatges...
  • Informació sobre els edulcorants, l’alcohol...
  • Com ajustar la insulina segons la quantitat d’aliments (Ràtio insulina- carbohidrats)
  • Com ajustar la medicació de la diabetis a la dieta (Factor de Sensibilitat)
  1. Com abordar una Hipoglucèmia (baixada de sucre) i una Hiperglucèmia (pujada)
  2. Com adaptar la insulina segons la quantitat d'aliments (ratio insulina/carbohidrats)
  3. Com ajustar la insulina en funció dels valors de glucosa (Factor de Sensibilitat)
  4. Què fer quan estem malalts
  5. Cóm adaptar la insulina i la dieta a l’Exercici físic
  6. Taller del peu: Detecció del peu de risc
  7. Informem activament de les noves teràpies mèdiques i tecnològiques  que poden beneficiar al pacient i de possible participació en estudis clínics

Vols fer-nos una consulta Educació diabetològica?

També et pot interessar


Educació diabetológica en Diabetis Tipus 1

APPS i DIABETIS

És important tenir en compte que l'ús de les aplicacions no pretén ni ha de substituir el seguiment per part del metge.

Educació diabetológica en Diabetis Tipus 1

Els ous: nutritius i beneficiosos. I la llet o el yogur sencer potser no tan perjudicials ...

Els consum d’ous i d’algun producte làctic sencer podrien reduir el risc de diabetis La diabetis mellitus tipus 2 (DM2) és un trastorn metabòlic que es caracteritza per hiperglucèmia (nivells de sucre en sang elevats) amb presencia de resistència a la insulina i dèficit d'insulina. La diabetis de tipus 2 està estretament relacionada amb l'obesitat i la seva prevalença està en augment.

Educació diabetológica en Diabetis Tipus 1

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia: El consum d'àcids grassos saturats (AGS) provinents dels lactis i les carns no processades no són nocius per a la salut cardiovascular ni es relacionen amb un major risc de diabetis, mentre que el consum de carns processades com salsitxes, embotits i bacó sí que es relacionen amb patologia cardiovascular i mortalitat.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +