Educació
La diabetis és una malaltia que necessita un elevat grau d’educació terapèutica L’ Educadora en diabetis ajudarà el pacient a adaptar la diabetis al seu estil de vida, aconseguir un bon control i evitar les complicacions de la malaltia.

A ENDOCS disposem d'un servei específic d'educació en diabetis, a mida de cada pacient i de cada tipus de malaltia


Vols fer-nos una consulta Educació diabetològica?

Educació

APPS i DIABETIS

És important tenir en compte que l'ús de les aplicacions no pretén ni ha de substituir el seguiment per part del metge.

Educació

Els ous: nutritius i beneficiosos. I la llet o el yogur sencer potser no tan perjudicials ...

Els consum d’ous i d’algun producte làctic sencer podrien reduir el risc de diabetis La diabetis mellitus tipus 2 (DM2) és un trastorn metabòlic que es caracteritza per hiperglucèmia (nivells de sucre en sang elevats) amb presencia de resistència a la insulina i dèficit d'insulina. La diabetis de tipus 2 està estretament relacionada amb l'obesitat i la seva prevalença està en augment.

Educació

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia: El consum d'àcids grassos saturats (AGS) provinents dels lactis i les carns no processades no són nocius per a la salut cardiovascular ni es relacionen amb un major risc de diabetis, mentre que el consum de carns processades com salsitxes, embotits i bacó sí que es relacionen amb patologia cardiovascular i mortalitat.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +