Còm posar-se insulina

categoría

22 març 2020Us ensenyem a autoadministrar-vos insulina. Aquest material l'hem preparat pensant més en la diabetis gestacional, pel tipus d'insulina que presentem. En altres casos de diabetis, s'ultilitzen majoritàriament altres insulines basals.

La insulina s'empra en la diabetis de tipus 1 (sempre), la de tipus 2 evolucionada i en la diabetis gestacional quan es requereix.

La Paula us ha preparat aquest material pensat sobretot en les gestants amb diabetis gestacional, per aquesta temporada de COVID en que és millor no fer visites presencials. Per això presenta els tipus d'insulina que prescribim més en la diabetis gestacional.

Així com en pacients amb diabetis tipus 1, la insulina basal que s'utilitza sol ser la Lantus-Toujeo o Tresiba, a la diabetis gestacional usem més la Insulatard, perquè és una insulina humana- les altres són anàlegs. En un altre vídeo us explicarem les diferències entre anàlegs i insulines humanes.

Autor:


22 març 2020 por CSENDO Endocrinologia i Nutrició

Vols fer-nos una consulta BLOG VIDEO endocrino?

Cercar en el Blog


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +