Et convidem al Fòrum Dexeus Mujer

categoría Nutrició

16 maig 2015



El proper dijous 28 de maig, amb motiu del Dia Mundial de la Salut de la Dona, s’inaugura a l’Hospital Quirón-Dexeus el Fòrum Dexeus Mujer 2015. Es tracta d’un esdeveniment obert al públic on diferents professionals sanitaris realitzaran xerrades participatives sobre temàtiques relacionades amb la salut de la dona.

Aquest any ENDOCS i serem presents oferint-te  informació pràctica i consells sobre la correcta alimentació en les diferents etapes de la nostra vida, des de les necessitats en la infància i adolescència, passant per l’embaràs i la lactància i sense oblidar la menopausa.

A més de la nostra participació podreu aprendre també amb les ponències l’especialista amb Ginecologia Dr. Pascual García i l’especialista en Medicina de l’Esport Dra. Eva Ferrer.

Des del nostre servei us animem a assistir-hi ja que seran sessions dinàmiques on, a més, els assistents tindran la oportunitat de realitzar preguntes al ponents.

Us esperem el proper dijous 28 de maig a les 19h a l’Auditori de Salut de la Dona Dexeus a Gran Via de Carles III, 71-75, 08028 – Barcelona.

Dia: 28 de maig a les 19h
Lloc: Auditori de Salut de la Dona Dexeus

Cal confirmar assitència

http://www.dexeus.com/es_ES/emailing/foro-dexeus-mujer/foro-dexeus-mujer-esp.html

 

 

Autor:


16 maig 2015 por CSENDO Endocrinologia i Nutrició

Vols fer-nos una consulta Blog d'Endocrinologia i Nutrició?

Cercar en el Blog

També et pot interessar

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Et convidem al Fòrum Dexeus Mujer

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.

Continuar llegint

2016 és l'any internacional de les llegums

Et convidem al Fòrum Dexeus Mujer

L'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l'any 2016 com l'Any Internacional de les Llegums amb el propòsit de sensibilitzar la població sobre els seus avantatges nutricionals com a part d'una producció d'aliments sostenible encaminada a aconseguir la seguretat alimentària i la nutrició.

Continuar llegint

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +